Shteti i Alabamas ka miratuar një ligj që nuk lejohet aborti i fëmijëve në faza të ndryshme të jetës.

Kjo ka zgjuar pakënaqësi të madhe në Shtetet e Bashkuara, dhe shumë personalitete janë duke protestuar në forma të ndryshme.

Një prej tyre është edhe Bebe Rexha. Ajo është paraqitur në koncert me një bluzë me mbishkrimin “Vagina ime, zgjedhja ime”.