Vendosja e një ose dy thelpinj hudhër nën jastëk ka përfitime të habitshme. Një ose dy thelpinj hudhre bëjnë një efekt të vecantë.

Hudhra përdoret në të gjithë botën, por a e dini se përveçse është në gjendje ta përdorni në kuzhinë, është e dobishme edhe në dhomën e gjumit? Hudhra zakonisht nuk është e dobishme kur bëhet fjalë për “ta ngrënë në dhomën e gjumit”, por ky nuk është lloji i veprimit për të cilin po flasim.

Më në fund do t’ju zbulojmë se çfarë ndodh nëse e vendosni hudhrën nën jastëk.

Efekt qetësues: Do të flini shumë më mirë me një thelp hudhër nën jastëk! Ne e kuptojmë se kjo tingëllon e çuditshme, por substancat e squfurit në hudhër të kombinuara me aromën kanë një efekt qetësues. Era e hudhrës që vjen nga jastëku do t’ju ndihmojë të bini në gjumë më shpejt e me lehte . Përveç kësaj, do të përmirësojë cilësinë e gjumit tuaj. Me fjalë të tjera: do të flini shume shpejt dhe thellë; cfare te beni tjeter ? Vendosni një ose dy karafil (përfshirë levoren ) nën jastëk. Ju do të flini si një fëmijë. Dhe mos u shqetësoni, të nesërmen në mëngjes, as ju as dhoma juaj e gjumit nuk do të nuhasni erën e hudhrës. Të gjithë do të duan të ulen në vendin tuaj ! Ia vlen të provosh?

Veprimi ne stomak: Hudhra është gjithashtu e shkëlqyeshme për gjëra të tjera. A vuani nga problemet e stomakut, siç është acidi gastrik? Pini një gotë ujë me pak hudhër të freskët. Ka shije të fortë, por do shihni se do t’ju ndihmojë.