Këto pyetje kanë shqetësuar shumë njerëz: A i dini përgjigjet e sakta? Ju duhet të zgjidhni tri sfera të ndryshme dhe t’i vendosni në rrathë në mënyrë që shuma e tyre të jetë 30.

Autori i detyrës dhe kanali i ndjekur nga 2.29 milionë abonentë, vëren se kjo nuk është një detyrë matematikore, por një enigmë! . “Kur një problem duket i pamundur, përpiquni të ndryshoni perspektivën”, ka thënë autori i pamjeve pasi shpjegoi zgjidhjen.

Nëse nuk keni arritur të zgjidhni enigmën, shikojeni video-xhirimin.