Mediat botërore lajmërojnë se sapo ka filluar okupimi ushtarak i Ukrainës.

Për komunitetin ndërkombëtar, Despoti Putin lëshoi ​​një kërcënim brutal: “Kushdo që përpiqet të ndërhyjë tek ne, apo edhe më shumë, të krijojë një kërcënim për vendin tonë dhe popullin tonë, duhet ta dijë se përgjigja e Rusisë do të jetë e menjëhershme dhe do të ketë pasoja, ashtu si nuk e keni pasur dhe nuk e keni përjetuar kurr në historinë tuaj!”, citon MekuliPress gazetën gjermane Bild.de

Luftimet po vazhdojnë.