Për sot janë paralajmëruar tetë ngjarje të cilat do të mbahen gjatë ditës në Kosovë.

Një ndër këto ngjarje është edhe protesta nga infermierët e QKUK’së.

”Sindikata e Infermierëve të Kosovës, të gjithë punëtorët shëndetësorë, organizatat dhe shoqatat tjera përfaqësuese protestojnë sot me moton “Na quajtët heronj, andaj mos na vrisni”. Protesta mbahet para Klinikës së Kirurgjisë, ora 11:00.”