“Janina, the capital of Albania”

“This is one of the most picturesque cities in Europe. Located on the peninsula that extends into the lake with the same name..” 

Gazeta e San Franciscos (USA), 17 prill 1897

Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress
Shqip:
“Janina kryeqyteti i Shqipërisë”
“Ky është njëri ndër qytetet më piktoreske të Evropës. E vendosur në gadishullin që shtrihet në liqenin me të njëjtin emër … “

Gazeta e San Franciscos (USA), 17 prill 1897 /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress