Dashi

Padyshim që Dashi është në këtë listë, në fund të fundit, ato janë jashtëzakonisht ambicioze, të përkushtuara dhe luftarake. Këto gra tashmë kanë kaluar periudhat më të vështira në jetë, por ato vazhdojnë të ecin përpara dhe të luftojnë për qëllimet e tyre me shumë forcë.

Ato e zotërojnë vetveten, nuk lejojnë askënd të përpiqet të kontrollojë jetën e tyre dhe gjithmonë përpiqen të kenë kontrollin e gjithçkaje që u ndodh. Dashi nuk i jep jetë askujt dhe asgjëje, dhe ato e dinë shumë mirë potencialin e tyre, kështu që nuk e lënë veten të tronditen nga situata kalimtare dhe njerëz të palumtur.

Mos u ngatërroni me një Dash nëse nuk jeni gati të dini kuptimin e vërtetë të forcës, sepse këto gra janë shumë besnike, por nuk lejojnë askënd të luajë me to.

Luani

Gratë e Luanit kanë lindur për të shkëlqyer dhe për të pushtuar gjërat më të mira në jetë. Ato kurrë nuk ulin kokën para askujt dhe qëndrojnë besnike ndaj vetvetes, këto gra janë tepër të fuqishme.

Ato kanë personalitet të fortë, krenari të fortë dhe nevojë për dominim, nuk heqin dorë nga kontrolli i jetës së tyre dhe e dinë se janë përgjegjëse vetëm për fatin e tyre. Pra, ato bëjnë çmos për ta bërë atë sa më pozitive.

Kjo i bën këto gra udhëheqëse të mëdha, të cilat janë gjithmonë të gatshme për të luftuar dhe nuk kanë frikë nga askush. Ato janë jashtëzakonisht të fuqishme; nëse do të ngatërroheni me to, është më mirë të përgatiteni për atë që merrni mbrapsht, pasi do të jetë më intensive sesa mendoni.

Gaforrja

Gratë e Gaforres kanë një ndjeshmëri shumë të zhvilluar, ato lidhen me emocionet e tyre në një mënyrë unike dhe i bëjnë ato udhërrëfyesit e tyre në jetë, kështu që rrallë vuajnë nga një situatë specifike për një kohë të gjatë dhe gjithmonë gjejnë një mënyrë për të filluar nga e para.

Për shkak të kësaj lidhjeje të brendshme të shëndetshme, Gaforret janë jashtëzakonisht të sigurta dhe të adaptueshme, ato e dinë që jeta po ndryshon vazhdimisht dhe se nëse duan të jenë të lumtura, ato duhet të mësojnë të përshtaten, kështu që nuk kanë frikë nga fillimet e reja, ato gjithmonë mësojnë nga çdo kthesë e re në jetë.

Këto gra kanë tendencë të shkojnë mirë me njerëzit e tjerë, por përpjekja për t’i mashtruar ato për një qëllim egoist është gjëja më e keqe që mund të bësh. Ato nuk do të pranojnë të lëndohen dhe do t’ju bëjnë të ndjeni dyfish dhimbjen që u keni shkaktuar atyre. Asnjëherë mos u ngatërroni me një Gaforre, nëse nuk jeni të përgatitur për luftë.

Këto janë tri gratë me të cilat nuk mund të ngatërroheni, sepse asgjë që bëni nuk do të mbetet pa u vënë re.