“Baton Haxhiu apo avokati i dosjeve të PDK-së”, kështu titullohej shkrimi i Bardhyl Ajetit.

“B. Haxhiu do të ishte shumë i lumtur sikurse në vendin tonë të ndodhte përmbysja e demokracisë dhe në vend të saj të vinin njerëz të regjimit komunist-titist-majtist. Gënjeshtrat e B.Haxhiut shihen qartazi edhe në intervistën e tij të fundit të që është botuar në gazetën ditore që financohet nga përkrahësit e Haxhiut në Kosovë”, shkruante ndër të tjera gazetari Ajeti në shkrimin e tij.

Postimi i plotë i Xhevdet Mazrekajt në Facebook:

Gazetari Bardhyl Ajeti u vra 10 ditë pas publikimit të këtij shkrimi

Baton Haxhiu apo avokati i dosjeve të PDK-së

Kështu titullohej shkrimi i gazetarit të gazetës “Bota sot”, Bardhyl Ajeti nga vrasja e të cilit, nesër mbushen 14 vite. Ky shkrim ishte botuar rreth 10 ditë para se të vritej.

“B. Haxhiu do të ishte shumë i lumtur sikurse në vendin tonë të ndodhte përmbysja e demokracisë dhe në vend të saj të vinin njerëz të regjimit komunist-titist-majtist. Gënjeshtrat e B.Haxhiut shihen qartazi edhe në intervistën e tij të fundit të që është botuar në gazetën ditore që financohet nga përkrahësit e Haxhiut në Kosovë”, shkruante ndër të tjera gazetari B në shkrimin e tij.

Vrasja e gazetarit Bardhyl Ajeti vazhdon të mos zbardhet nga drejtësia e Kosovës. Por shkrimet që la pas vetes flasin shumë lidhur me atë që drejtësia po heziton ta thotë..

Një ditë e vërteta do të dalë në shesh dhe vrasësit do ta marrin dënimin e merituar.

– Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress