Presidenti i Republikës ndodhet në një konferencë për mediat

A i druheni fatit të Salvador Alendes, e pyetën gazetarët. Ja si përgjigjet Presidenti.

Nuk e kuptoj pse duan të më shkarkojnë. Unë jm vetëoftruar për ta lënë këtë detyrë gjithmonë i gatshëm që kjo sakrificë të bëhet në emër të zgjidhjes, U intereson zgjidhja e krizës apo shkarkimi i presidentit .

A është vendimi im i influencuar nga zoti Basha , Berisha apo Monika

Absolutisht. Basha e ka marre vesh ne oren 19:15 te momentit te fillimit te mitingut permes nje telefonate zyrtare. Basha nuk e ka ditur qe telefonata eshte regjistruar. I eshte kerkuar te nderpritet mitingu ne cdo moment qe te kete manifestim dhune.  /www.mekuliPress.com/  – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress