Sami Frasheri në librin e tij “Shqipëria ç’ka qene, ç’është dhe çdo të bëhet” thotë; “Gjuha është gjëja e parë e përcaktimit të kombit” . /MekuliPress.com/

Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress