Presidenti aktual amerikan Donald Trump vijon që të mos e njohë rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa në disa shtete është vendosur të rinumërohen votat. Në një postim në rrjetet sociale, Trump i quan këto zgjedhje edhe një herë të manipuluara.

Presidenti shkruan në Twitter: “Për vite, demokratët kanë predikuar se sa të pasigurta dhe të manipuluara kanë qenë zgjedhjet tona…Ndërkohë këtë vit ishin ata që bënë zgjedhje të manipuluara”. Sipas asaj që raportojnë mediat amerikane, presidenti Trump numëron 217 vota elektrorale, kurse kandidati republikan Biden numëron 290 të tilla.