Lëvizja Vetëvendosje mban sot konferencë për media në të cilën do të flitet për gjendjen dhe të drejtat e grave.

Konferenca mbahet në ora 14:00.

Ndryshe, sot shënohet Dita ndërkombëtare për zero diskriminim, ku bëhet thirrje për t’i dhënë fund diskriminimit dhe për të kremtuar diversitetin, tolerancën dhe gjithëpërfshirjen.