Joe Biden qëndron ende në 253 votues kundër 213 të Donald Trump. Kjo mund të krijojë përshtypjen se asgjë nuk ka ndodhur në 24 orët e fundit, por nën këto shifra fshihet një dramë për librat e historisë.

Zgjedhjet presidenciale në SHBA mund të vendosen tanimënë çdo kohë, shkruan e pavarura MekuliPRess.com

Gjeorgjia pothuajse ka mbaruar numërimin e të gjitha votave të votuesve të saj. Kanë mbetur vetëm disa mijëra vota për t’u shpërndarë dhe Trump ka humbur fanellën e tij të udhëheqjes. Biden tani është në krye me 1097 vota.

Në Pensilvani ne shohim të njëjtën tendencë, por ka më shumë vota të mbetura dhe një shans më të madh për një fitore më të qartë të Biden, paralajmëron MekuliPress.com