Të martën, më 3 maj Presidenti i Ukrainës, Volodimir Zelenski do t’i drejtohet parlamentit shqiptar me një fjalim.

Nëpërmjet një video-fjalimi Zelenski pritet të mbajë fjalimin e tij.

Më herët Zelenksi ka mbajtur fjalime në parlamentet e vendeve europiane, ku nuk kanë munguar thirrjet për ndihmë ushtarake dhe sanksione ndaj Rusisë pushtuese.