Kandidati demokrat për president të SHBA-së, Joe Biden, ka fituar në Virgjinia.

Ai ka fituar 13 vota elektorale. Donald Trump dhe Joe Biden kanë nevojë për 270 vota të kolegjit elektoral për të qenë presidenti i ardhshëm i SHBA-së.