Dy të rinj turq Mikail Özen dhe Rexhep Tajip Gyltekin, të cilët shpëtuan një grua të moshuar në një përplasje dhe sollën një oficer policie të plagosur në një ambulancë gjatë sulmit terrorist në kryeqytetin austriak Vjenë.

Në media sociale janë publikuar pamjet e këtyre dy të rinjëve humanistë gjatë sulmit të mbrëmshëm.