Përkundër organizmit të mediave të pushtetit që ta sulmojnë Vetëvendosjen me propagandë e me lajme të rreme, sonte në RTV Dukagjini është prezantuar sondazhi më i ri e më i besueshëm për zgjedhjet parlamentare të 14 tetorit, shkruan MekuliPress.com

Sipas sondazhit të “Riinvest Analytics”, LVV e Albin Kurtit, prinë me 54.1 %, e ndjekur keq nga PDK me vetëm 14.9%.
Duhet theksuar se këtu nuk janë llogaritur fare mërgimtarët, të cilët sipas sondazheve, janë mbi 95% votues të Lëvizjes Vetëvendosje, argumenton MekuliPress.

LDK e Isa Mustafës, sipas këtij sondazhi renditet, ashtu edhe siq pritej, e treta 10.3 %, përcjell MekuliPress.

Po ashtu sipas autorëve marsha e gabimit të këtij sondazhi është 3 për qind.

Lexues i nderuar, Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress. Ndihmo informimin e drejtë. Lufto propagandën kundër Vetëvendosjes dhe Albin Kurtit!